Nieuwe single: “Ik ga leven”

No Rating

Maurice Fermont, een nieuwe naam in de wereld van de Nederlandstalige muziek lanceert alweer zijn tweede single op 21 september 2016. Na de release van zijn eerste single (“Nacht Na Nacht”) in het voorjaar van 2016 werd al snel duidelijk dat er een opvolger diende te komen. Het eigen geluid van Maurice, en met name het experimentele in de muziek zorgde ervoor dat diverse radiostations het nummer hebben opgepakt en interesse toonden voor een opvolger. Als reactie hierop is er niet lang getwijfeld, en is er direct besloten om opnieuw de studio in te duiken om een opvolger te schrijven.

De uitdaging om iets vernieuwends te maken in de stijl van Maurice is geëindigd met als resultaat; een nummer met vele invloeden, een afwisselend bereik met een herkenbare melodie en vele live-instrumenten die nét dat beetje extra aan een nummer geven!

De nieuwe single “Ik ga leven” is geproduceerd door Peter van Nierop (Strictly Music), welke opnieuw voor een herkenbare en afwisselende sound heeft gezorgd. De plaats heeft in de refreinen iets waarop men onmogelijk stil kan blijven staan, maar biedt ook diepgang in de coupletten, afwisselend met verrassende akkoordenschema’s. Vernieuwend, maar toch fris!

Bekijk via deze link de videoclip:
Maurice Fermont – Ik ga leven